Canreef Aquatics Bulletin Board  

Go Back   Canreef Aquatics Bulletin Board > General > Product Review and Equipment Forum > Controller and Monitoring Specific

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-30-2011, 06:26 PM
bigal's Avatar
bigal bigal is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: edmonton ab
Posts: 18
bigal is on a distinguished road
Default Reef keeper elite help

Does anyone how to set up the net module on a reef keeper elite? I have had this thing for months and cannot figure it out. I do not work for nasa but it seems you need to to work it.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-30-2011, 08:06 PM
Cal_stir's Avatar
Cal_stir Cal_stir is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Corunna, On.
Posts: 647
Cal_stir is on a distinguished road
Default

have you tried the Digital Aquatics forum?
__________________
Crap happens, that's why they sell toilet paper in 48 roll packs!
Reply With Quote
  #3  
Old 10-31-2011, 01:33 AM
reef93 reef93 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Richmond
Posts: 75
reef93 is on a distinguished road
Default

I had been trouble with it before. You need to go to their web site www. digital aquatics .com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.