Canreef Aquatics Bulletin Board  

Go Back   Canreef Aquatics Bulletin Board > Buy/Sell/Trade > Buy/Sell/Trade (Aquatics hardware related only)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-12-2015, 11:42 PM
scorpionking scorpionking is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Location: Burnaby
Posts: 2
scorpionking is on a distinguished road
Default WTB: Auto Top off

Hey everyone, looking for an auto top-off! In Vancouver, BC area.

Any brand any kind (Tunze, Aqua FX, Eshopps, JBJ Automatic etc.), dual sensor preferred but not necessary. Could be with or with pump, as long as it's consistent and has no problems.

Let me know what you have!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-13-2015, 08:51 PM
The Guy The Guy is offline
busy with fresh water.
 
Join Date: Dec 2011
Location: Kelowna, BC
Posts: 1,041
The Guy is on a distinguished road
Default

After trying a few name brand ato's I decided to make up my own using a DIY kit from BRS, all you need to add is any little pump. I've used this system for a couple of years now with no problems at all. It's a double float system for safety against flooding as well.
check out this link>>http://www.bulkreefsupply.com/aquahu...t-premium.html
__________________
Hey! I never "LEFT" the hobby, just doing fresh water now. Which is still listed as part of Canreef if I'm not mistaken.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-14-2015, 02:02 AM
scorpionking scorpionking is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Location: Burnaby
Posts: 2
scorpionking is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by The Guy View Post
After trying a few name brand ato's I decided to make up my own using a DIY kit from BRS, all you need to add is any little pump. I've used this system for a couple of years now with no problems at all. It's a double float system for safety against flooding as well.
check out this link>>http://www.bulkreefsupply.com/aquahu...t-premium.html
cool, thanks man, I'll look into it. Does it have mounts to hang the float switches on the tank? Also, can you modify it and wire a third float switch for the topoff water container?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-14-2015, 08:09 AM
The Guy The Guy is offline
busy with fresh water.
 
Join Date: Dec 2011
Location: Kelowna, BC
Posts: 1,041
The Guy is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by scorpionking View Post
cool, thanks man, I'll look into it. Does it have mounts to hang the float switches on the tank? Also, can you modify it and wire a third float switch for the topoff water container?
There is a mounting system that comes with it. No where to wire a 3rd float switch, can you put in a float valve for filling the top off water by gravity?
__________________
Hey! I never "LEFT" the hobby, just doing fresh water now. Which is still listed as part of Canreef if I'm not mistaken.
Reply With Quote
Reply

Tags
ato, ato tunze osmolator, top-off, topoff

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.