PDA

View Full Version : Apex problem with display


Phil
07-15-2012, 09:54 AM
Had a power outage tonight for a few seconds and when my apex turns back on everything runs right but the display screen stays black and I can't use it anyone eles have this problem?

PoonTang
07-15-2012, 02:13 PM
I had the same thing once and wound up having to reload the program.

molotov
07-15-2012, 04:18 PM
Same thing happened to me. I just unpluged the display from the power bar and it came back up.

Phil
07-15-2012, 08:17 PM
So talked to apex tech and apparently there's a problem with older firm ware that can cause this and I have to hook it up to Internet and they can probably fix it for me. So now all I have to do is figure out how to do that lol.