PDA

View Full Version : Rowa phos


Coralgurl
07-05-2012, 01:49 AM
Im out of brs gfo, but have Rowa phos, ok to use in my reactor? The instructions say ok in a canister filter or at the end of the main filter system.

reefwars
07-05-2012, 01:51 AM
Im out of brs gfo, but have Rowa phos, ok to use in my reactor? The instructions say ok in a canister filter or at the end of the main filter system.


reactor is fine i use rowaphos...expensive but works great:)

reefwars
07-05-2012, 01:52 AM
flush it well with the reactor its dirty stuff lol

Coralgurl
07-05-2012, 01:56 AM
Ya, I just noticed the price tag on the lid...may as well use it up...I don't have any significant issues, just noticing glass getting dirty daily so time to change up.