PDA

View Full Version : Help uploading from photobucket


turkleton
01-16-2012, 11:11 PM
I have been trying to upload my photos from photobucket but every time I enter the URL into the attachment field I am told that it is an invalid URL. However if I enter the same URL into the address bar on my browser I have no problem accessing the same photo. Has anyone else had this problem or know how to fix it and properly upload photos from photobucket?

sphelps
01-16-2012, 11:13 PM
post the url

gregzz4
01-16-2012, 11:16 PM
I think what sphelps means is post the url for us to look at it

turkleton
01-16-2012, 11:22 PM
The URL is:

http://i1108.photobucket.com/albums/h406/turknolan/P1160009.jpg

fishytime
01-16-2012, 11:23 PM
dont insert the url in the attachment field......copy/paste the image code from photobucket directly into the text field of your post

muck
01-16-2012, 11:24 PM
Use http://www.canreef.com/vbulletin/images/editor/insertimage.gif instead of the attachment icon.

mr_alberta
01-16-2012, 11:26 PM
Such a noob turkleton :mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol:

http://i1108.photobucket.com/albums/h406/turknolan/P1160009.jpg

P.S. I want a frag of that.

sphelps
01-16-2012, 11:32 PM
It case it's not clear already this is your goal minus the " marks

"http://i1108.photobucket.com/albums/h406/turknolan/P1160009.jpg"

However you do it just get that typed in, either manually, copy from photobucket IMG code, or using the image button.

turkleton
01-16-2012, 11:38 PM
http://http://s1108.photobucket.com/albums/h406/turknolan/?action=view&current=P1160009.jpg

turkleton
01-16-2012, 11:39 PM
looks like using the "Insert Image" button did not work

I know how to insert a link to the image, like so:
http://s1108.photobucket.com/albums/h406/turknolan/?action=view&current=P1160009.jpg

I was hoping to be able to have the photo itself show up in the thread. But if the link is the best I can get away with then so be it.

muck
01-16-2012, 11:40 PM
looks like using the "Insert Image" button did not work

It did... but you used the wrong code. Use the "Direct Link" instead..

sphelps
01-16-2012, 11:42 PM
This is what you entered:
"http://http://s1108.photobucket.com/albums/h406/turknolan/?action=view&current=P1160009.jpg"

This is what you need
"http://i1108.photobucket.com/albums/h406/turknolan/P1160009.jpg"

turkleton
01-16-2012, 11:43 PM
http://i1108.photobucket.com/albums/h406/turknolan/th_P1160009.jpg (http://s1108.photobucket.com/albums/h406/turknolan/?action=view&current=P1160009.jpg)

HUZZAH! It works. Thanks alot for helping me figure that out everybody. And yes Harvey I do feel like a noob.

sphelps
01-16-2012, 11:44 PM
Yah!

muck
01-16-2012, 11:44 PM
Success!!! :biggrin:

gregzz4
01-16-2012, 11:44 PM
Are you copying the IMG code and not the HTML code ?

OK, nevermind. Tada !!

goby1
01-22-2012, 05:49 PM
http://i488.photobucket.com/albums/rr246/lebuc/fish%20tank/IMG_0979.jpg

goby1
01-22-2012, 05:55 PM
OMG i finally figured it out. Now if I can just remember how I did that :/